Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

Náš eshop pre slovenských zákazníkov

regalset.sk

Obchodný dom pre dielňu a skladwww.czemag.sk

Obchodní dům pro dílnu a skladwww.czemag.cz

Sklep dla polskich klientów

regalset.pl

NOVINKY

arr3Regály na pneumatikyPřipravili jsme pro vás regály na pneumatiky, které jsou vhodné pro uskladnění 4 pneumatik. Regály... arr3Regály Drumy - 130kgRegály Drumy , které jsou celokovové, mají podle nejnovějších měření stanovenu zvýšenou nosnost... arr3Regál a ponk v jednomRegály, které mají v dolní části hlubší police jsou vhodné jako pracovní stůl do dílny, sklepa nebo... arr3Regály vysoké 1600 mmCelokovové regály Drumy nyní nabízíme i ve výšce 1600mm.... arr3Vysoké regályV našem sortimentu najdete nově i regály vysoké 2500 a 2600mm. Jedná se o kovové regály Drumy, které... arr3Regály vysoké 1700 mmKovové regály s plechovými policemi u nás najdete i 1700mm vysoké.... arr3Bílé regály pro zdravotnictví100 druhů regálů, které jsou vhodné pro použití ve zdravotnictví. Najdete zde jak celokovové regály... arr3Regály vysoké 2000 mmPodstatně rozšiřujeme sortiment. V sekci kovové regály vysoké 2000 mm přibylo více než 30 nových... arr3Konfigurátor regálůPro přehlednějsí výběr regálů z naší nabídky jsme pro vás připravili vahledávání podle paramtrů... arr3Nové celokovové regály DrumyV našem sortimentu máme novinky. Jsou to kovové regály Drumy s kovovými policemi, které mají... arr3Jak vybrat ten správný regál?Přečtěte si náš návod Jak vybrat regál.... arr3Nově regály s lamino policemiNovinkou jsou také regály s laminem v bílé barvě, tloušťka lamina 12 mm.... arr3Získali jsme ocenění heureka.czOd portálu heureka.cz jsme získali certifikát "Ověřeno zákazníky"... arr3Nová výška regálůPřipravili jsme pro vás nové regály s výškou 1200, 2100,2400 a 2700 mm.... arr3Široký sortiment regálů FuturKovové regály Futur jsou vyrobeny z ocelového plechu. Police jsou buď z dřevotřísky, nebo z...

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 3 257 Kč
skladem
naše cena 2 218 Kč
skladem
naše cena 2 465 Kč
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

jsme na Facebooku 

alexa rank

CZIN.eu


Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas akciové společnosti CZEMAG a.s.se sídlem Oldřichovice 865, Třinec, IČ 25674862, u zapsané v OR Krajského soudu v Ostravě, spisová značka 4433 B, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ